Odměňte děti za vysvědčení

Brzy je to tady - konec června se blíží a s ním je spojeno ukončení školy a začátek prázdnin. Ještě než vyšlete své dítko na prázdniny k babičce, určitě bude čekat nějakou tu odměnu. Pokud ještě nemáte jasno, přinášíme vám pár tipů, čím dítko odměnit za jeho snahu ve škole.

Únikovka

Plňte jako jedna velká parta úkoly a dostaňte se z uzamčeného pokoje v limitovaném čase. Nejen že touto hrou potěšíte děti, ale rozhodně se zabavíte i vy. A nebojte, není to žádný stres. Zažijete jedno velké dobrodružství a stmelíte tak rodinné vztahy.

Hotel Podlesí s prohlídkou pohádkové vesničky

Tento pobyt je zkrátka bezkonkurenční. Na Vysočině mezi kopci a lesy Žďárských vrchů bere dětem i dospělým dech vesnička, kde jsou pohádkové domečky laděné do stylu pohádkových postaviček, skřítků a trpaslíků. Pokud tedy ještě nevíte kam s dětmi v létě, rozhodně tento pobyt nevynechejte.

Peklo Čertovina

Pokud máte zlobidlo, co nepřineslo zase až tak hezké vysvědčení, do pekla s ním! A to opravdu doslova, ovšem nemusíte se bát vy ani děti. Děti i dospělí si z této návštěvy odnáší opravdu skvělé zážitky, takže o legraci nebude nouze.

Muzeum voskových figurín

Ne každé muzeum se dětem líbí, ale tohle rozhodně bude. Figuríny z vosku vypadají jako živé. A kdo by nechtěl fotku s Bradem Pittem, Jardou Jágrem nebo Karlem Gottem?

ZOO v Německu a Delfinárium

Zoo v Čechách jste určitě navštívili několikrát, ale takové ZOO v Norimberku – to opravdu musíte vidět. Nejen že tu mají až 300 druhů zvířat, například opice, zebry, žirafy... ale hlavně uvidíte i skvělé kousky od delfínů a hravích lachtanů.

Zábavní park Ogrodzieniec v Polsku

Prožijte nezapomenutelný den ve 3 zábavních parcích, kde najdete nejen rytířský hrad, autíčka, lanové dráhy, houpačky, skluzavky...., ale také bobovou dráhu. Děti budou určitě nadšené.

Rabkoland

Další polský zábavní park, kde se fantazie mění v realitu. Desítky jedinečných atrakcí, kolotoče, nová horská džungle ... Nic nepřekoná tu radost a úsměv na tváři vašich nejmilejších.

Plavba lodí po Vltavě

Představte si tu nádheru – plujete si po řece, v ruce máte uvítací nápoj, kocháte se výhledem na nejkrásnější památky Prahy a doma nemusíte mít ani navařeno, protože si všichni užijete i bohatý raut. Zkrátka rodinná idylka na vlnách Vltavy...

Historyland v Krakově

Tato výstava z více než milionu LEGO kostek vaše děti určitě zaujme, navíc je zde možnost zažít virtuální realitu přes VR brýle. Tím děti rozhodně dostanete!

Dětský svět Lvíček

Tak tohle si děti opravdu užijí a vy také, protože v této herně své děti na dlouhou dobu neuvidíte J, zabaví se totiž sami na různých skluzavkách, trampolínách, nafukovacím krokodýlovi a spoustu dalších atrakcích a vy vše můžete navíc sledovat z monitoru v restauraci, kde si můžete vychutnávat lahodnou kávičku.

Zájezd do Tropical Islands v Německu

Bílé pláže, křišťálově čistá voda a osvěžující nápoj pod palmami jen kousek od Berlína? Přesně tak! Zažijte nezapomenutelný den v jedinečném prázdninovém ráji v jakémkoliv počasí. Za tenhle výlet vás budou děti milovat a slibovat, jak se budou v dalším roce pyšnit samými jedničkami, jen abyste jeli znovu.

Mašinková kavárna

Že jsou mašinky u dětí oblíbené, to víme. Díky kupónu pořiďte například jízdenky na vláčky a přijďe si pochutnat různé dobroty do OC Galerie Butovice v Praze,  kde vám občertvení přiveze samotná mašinka. Nadšení a dětská radost zaručena.

Pokud se tedy rozhodnete své dítko jakkoliv odměnit, nezapomínejte však ani na sebe. Podepisování a kontrola domácích úkolů také dala práci. A proč tedy nevyrazit společně na nějakou tu pěknou dovolenou jako stvořenou pro rodiny?


Sdílej článek na sociálních sítích: